Εδεσσα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 33χρονος που χτύπησε την 17χρονη σύντροφο του

Ενώπιον της εισαγγελέως οδηγήθηκε σήμερα (20/12) ο 33χρονος που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφο του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ο οποίος παραπέμφθηκε στον ανακριτή Έδεσσας ζητώντας και λαμβάνοντας προθεσμία ως αύριο το πρωί για να απολογηθεί.

Εδεσσα: Ο 33χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αρπαγής, της επικίνδυνης, σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στο newsit.gr για τα όσα συνέβησαν, ανέφερε ότι της “έστησε καρτέρι και όταν η 17χρονη επέστρεφε στο σπίτι της και χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει, ενώ η ίδια έψαχνε τα κλειδιά της για να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε απρόκλητα, δεν τον αντιλήφθηκε, την πλησίασε από πίσω της και ακολούθησαν αυτά που περιγράφονται και στο δημοσίευμα”.

Και στη συνέχεια, είπε, “αυτό που εμένα με συγκλονίζει είναι ότι την έσυρε από τα μαλλιά για να την βάλει στο αυτοκίνητο του. Δηλαδή έχουμε μια συνεχιζόμενη επαναλαμβανόμενη πράξη βίας και στη συνέχεια φαίνεται ότι είχε ολοκληρωμένο σχέδιο. Έφτασε σε σημείο να την σκουπίσει με μωρομάντηλο για να μην φαίνονται τα αίματα και την απείλησε να μην πει τίποτα πουθενά για τι θα έρθουν τα χειρότερα όπως της τόνισε”.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια σε νηπιαγωγείο κατηγορείται ότι φωτογράφισε ημίγυμνο νήπιο στις τουαλέτες

Ο ίδιος, τόνισε ότι η 17χρονη, γύρισε ξυπόλητη με αίματα στο σπίτι της και έφτασε σε σημείο να φοβάται να ξαναβγεί μήπως επιτεθεί στην ίδια και στην μητέρα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *