Εδεσσα: «Τα σαγόνια της ακόμα δεν μπορεί να τα κλείσει» αποκάλυψε η μητέρα της 17χρονης που ξυλοκοπήθηκε

kakopoiisi aniliko aniliki paidi βιασμό ασέλγεια

Για τον άγριο ξυλοδαρμό της 17χρονης από τον 33χρονο πρώην σύντροφο της στην Εδεσσα μίλησε η μητέρα του θύματος στην εκπομπή “Tlive”.

Εδεσσα: Ο 33χρονος οδηγήθηκε σήμερα (20/12) ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως και παραπέμφθηκε στον κύριο ανακριτή Έδεσσας, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι αύριο το πρωί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αρπαγής, της επικίνδυνης, σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

“Το παιδί μου είναι χτυπημένο, είναι σοκαρισμένο, είναι υποχρεωμένο κατά το νόμο να δίνει τις απαντήσεις που πρέπει, αλλά κλαίει ανά πέντε λεπτά. Βαριά χτυπημένη δεν είναι, αλλά τα σαγόνια της ακόμα δεν μπορεί να τα κλείσει, τα χείλια της είναι χτυπημένα, ματωμένα…”, είπε η μητέρα της 17χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και συνέχισε: “Έχουν χωρίσει εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Χωρίσανε, η κόρη μου αποφάσισε να βγει έξω, την παρακολούθησε, μπήκε στο ίδιο μαγαζί με αυτήν, που ήταν με την παρέα της. Ένας από την παρέα της ανέλαβε και την έφερε σπίτι, απλώς δεν περίμενε, γιατί δεν το φανταζόντουσαν, ζούμε σε πολύ μικρή πόλη, να γίνει αυτό που έγινε. Την άφησε στο σπίτι και έφυγε. Μέχρι να ανοίξει την τσάντα, να βγάλει τα κλειδιά…

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 43χρονος ξυλοκόπησε την σύζυγό του και την εκβίαζε για χρήματα

Ήταν κρυμμένος πίσω από ένα αυτοκίνητο από ό,τι κατάλαβα. Δεν κατάλαβε από πού της ήρθε. Μένω στον πρώτο όροφο. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν φώναξε καν το παιδί από τον τρόμο του. Δεν φώναξε από το σοκ του. Πιστεύω ότι υπήρχε μία σχέση χειρισμού, έχουν γίνει πάρα πολλά με αυτόν τον άνθρωπο… Και μόνο που ένας 33χρονος τα έχει με μία 17χρονη, λέει πολλά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *