“Εφυγε” ο τέως νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής

Καλλιοντζής

Εδωσε μάχη με τον καρκίνο

Ο Θόδωρος Καλλιοντζής απεβίωσε χθες σε ηλικία 63 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Οπως αναφέρει το Kavalapost.gr, ο Θόδωρος Καλλιοντζής νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Καβάλας.

Ο τελευταίος εκλεγμένος Νομάρχης του νομού, αφού «σφράγισε» με την παρουσία του τον θεσμό τον οποίο υπηρέτησε για τρεις συνεχόμενες τετραετίες, έδινε εδώ και μήνες τη δική του «μάχη» με τον καρκίνο.

Ποιος ήταν ο Θόδωρος Καλλιοντζής

Γεννήθηκε το 1957 στο Κοκκινόχωμα, σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση συμμετέχοντας στο ΔΣ του συλλόγου φοιτητών. Το 1989 εκλέχθηκε στη ΝΟΔΕ Καβάλας. Νομαρχιακός Σύμβουλος Παγγαίου (1989-90, 1991-92), της επαρχίας Καβάλας (1993-94). Αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος (1994-98).

Διαβάστε επίσης  Εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα - Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Εκλέχθηκε Νομάρχης Καβάλας με την Νέα Δημοκρατία το 1998. Επανεκλέχθηκε το 2002 και το 2006. To 2010 έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Καβάλας, αλλά δεν εξελέγη.

Η τελευταία ανάρτηση

Τα τελευταία χρόνια ο Θόδωρος Καλλιοντζής ήταν ιδιαίτερα «ενεργός» στο Facebook. Η τελευταία προσωπική ανάρτησή του έγινε την ημέρα των γενεθλίων του στις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Αναλυτικά, ο τ. Νομάρχης έγραψε: «Τα φετινά γενέθλιά μου συμπίπτουν με ασθένεια που όλοι την απευχόμαστε ακόμη και στον “εχθρό” μας. Την αντιμετωπίζω με αισιοδοξία, υπομονή και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι ευχές σας μου έδωσαν χαρά και δύναμη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ όλους τους πολυάριθμους φίλους μου για τις ευχές τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *