Έγκλημα στο Κουκάκι: Στα δικαστήρια ο 55χρονος – Τη σκότωσε με 2 μαχαιριές στον θώρακα

Κουκακι δολοφονία

“Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω στο λαιμό”

Στα δικαστήρια μεταφέρθηκε σήμερα (25/6) ο 55χρονος άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι.

Λίγο πριν τις 12:30 ο 55χρονος άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι έφτασε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.

Ο συζυγοκτόνος δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας για τη δολοφονία. Περιέγραψε στους αστυνομικούς στο Ανθρωποκτονιών πώς έφτασε στο σημείο να πάρει το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και να αφαιρέσει τη ζωή της 46χρονης με απανωτές μαχαιριές και Προσπάθησε να πείσει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι η παθολογική ζήλια ήταν αυτή που του όπλισε το χέρι.

«Γύρισα στο σπίτι λίγο μετά τις 23:00 και την είδα να είναι έτοιμη να πάει διακοπές. Τι θα πει ότι ήμασταν σε διάσταση. Θόλωσα. Είσαι υποχρεωμένη, της είπα, να μου λες πού θα πας και τι θα κάνεις.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Εκείνη άρχισε να μου λέει ότι είμαστε σε διάσταση και δεν είναι υποχρεωμένη να μου λέει τίποτα και εγώ τότε τη χτύπησα. Με χτύπησε και αυτή. Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω στο λαιμό και στον θώρακα», ανέφερε ο δράστης.

Κουκάκι: Τη σκότωσε με 2 μαχαιριές στον θώρακα – Η ιατροδικαστική εξέταση

Με 2 μαχαιριές σκότωσε ο κατηγορούμςνος τη σύζυγό του στο Κουκάκι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρήκε τον θάνατο από το χέρι του συζύγου της στο σπίτι τους στο Κουκάκι, βρήκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα.