«Εκανα μία εξυπηρέτηση με το αμάξι» υποστηρίζει άνδρας για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Τι ανέφεραν οι κατηγορούμενοι

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.

“Κλήθηκα από τους φίλους μου να κάνω μια εξυπηρέτηση, μια μεταφορά με το αμάξι” υποστήριξε ενώπιον της 31ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών ο 25χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, κατηγορούμενος για την υπόθεση .

Στους τρεις είχαν αποδοθεί οι κατηγορίες για μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού ενώ ο τέταρτος που παραμένει ασύλληπτος, κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν το κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί και υποστήριξαν οι δύο εκ των τριών ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη, ενώ ο τρίτος που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με την 14χρονη.

Ο Σοφιανός Σακκάς, δικηγόρος δύο εκ των τριών κατηγορουμένων, αναφέρει χαρακτηριστικά “δεν κατηγορείται για βιασμό κανένας από τους τρεις κατηγορούμενους που σήμερα πέρασαν από ανάκριση και ούτε και αυτός που αναζητείται. Ο 25χρονος εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο γιατί δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από τη δικογραφία, για συμμετοχή σε όλες αυτές τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε.

Ισχυρίστηκε ότι κλήθηκε από τους φίλους του να κάνει μια εξυπηρέτηση, μια μεταφορά με αμάξι και του είπαν “θα έρθεις να πάμε με μια φίλη μας, να μας μεταφέρεις από τον σταθμό του μετρό Αγία Μαρίνα σε μια τοποθεσία”, να τους κάνει δηλαδή μια εξυπηρέτηση με το αμάξι. Εκείνος βρισκόταν στην Αθήνα, αν και κάτοικος δυτικών προαστίων Μάνδρας, γιατί είχε πάει με την σύζυγό του, το μωρό στον γιατρό. Δεν υπάρχει για τον συγκεκριμένο καμία πράξη μαστροπείας”.

Στην συνέχεια, ο κ. Σακκάς υποστηρίζει ότι ο 24χρονος, ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου “είχε στην κατοχή του ένα βίντεο που είχε καταγράψει την επαφή της 14χρονης με τον 30χρονο που αναζητείται, η οποία έγινε εθελουσία. Δεν γνώριζαν την ηλικία της, της ζήτησαν ταυτότητα αλλά δεν τους την είχε δείξει”.

Πηγή: newsit.gr