Εκλεισε η έρευνα του αιφνίδιου θανάτου 7χρονης μαθήτριας μετά από κέρασμα

Στο αρχείο οδηγήθηκε η προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο 7χρονης από το Βελεστίνο, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ από κέρασμα που έφαγε στο σχολείο και έχασε την ζωή της.

Αυλαία στο τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε τη χώρα , όταν στις 25 Ιανουαρίου, η 7χρονη μαθήτρια έφαγε ένα μπακλαβαδάκι κέρασμα για την γιορτή φίλης της και έπαθε αλλεργικό σοκ, σύντομα έφτασε στο σχολείο ο πατέρας της και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου όπου έπαθε ανακοπή.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τη σώσουν. Η Θωμαΐς έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Φεβρουαρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, η υπόθεση αναμένεται να τεθεί στο αρχείο, καθώς δεν αποδόθηκαν ευθύνες στους δασκάλους για το ατυχές περιστατικό που συνέβη σε σχολείο του Βελεστίνου.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η αδελφή του αστυνομικού - «Καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *