ΕΛΑΣ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 38χρονης Κινέζας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2020 σε δασική έκταση στα Βίλια Αττικής, στην περιοχή Κάζα και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 17 Οκτωβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος δεν έχει ομολογήσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθώς ο δράστης της δολοφονίας είχε πάρει μαζί του το κινητό της 38χρονης, το οποίο συνέχισε να έχει δραστηριότητα μετά τον θάνατό της. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το είχε ο συγκεκριμένος άνδρας, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Διαβάστε επίσης
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Νεο βίντεο ντοκουμέντο από το στυγερό έγκλημα στο φαρμακείο

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”