Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τον θάνατο του 47χρονου στα ναυπηγεία του Περάματος

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά από εντολή του εισαγγελέα, οι τέσσερις συλληφθέντες για τον θάνατο 47χρονου μετά από εργατικό δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα.

Οι τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν από το Λιμενικό για το τραγικό δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα, στο οποίο ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλοι δυο τραυματίστηκαν.

Τα άτομα που είχαν συλληφθεί ήταν ο πλοίαρχος του πλοίου, ο τεχνικός ασφαλείας – επιβλέπων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, ο εργοδότης του χειριστή του γερανοφόρου οχήματος και ο εκπρόσωπος της επιχείρησης που διενεργούσε τις επισκευαστικές εργασίες στο Πέραμα.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για τον θάνατο του 47χρονου στα ναυπηγεία Περάματος

Για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Διαβάστε επίσης  Ιράκ: Σοκάρει βίντεο από φωτιά που ξέσπασε σε γαμήλια δεξίωση - 100 νεκροί

Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Το τραγικό δυστύχημα έγινε χθες στο Πέραμα. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια εργασιών εξαγωγής του πτερυγίου με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, από υπό επισκευή πλοίο.

Το πτερύγιο εκτινάχτηκε και αποσυνδέθηκε από τον γάντζο μεταφοράς του και στη συνέχεια έπεσε σε υφιστάμενο ικρίωμα στο οποίο βρίσκονταν τέσσερα άτομα που εκτελούσαν την εργασία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 47χρονου χειριστή του γερανοφόρου οχήματος και τον τραυματισμό επίσης ενός 47χρονου και ενός 43χρονου.

Ο 47χρονος χειριστής του γερανοφόρου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» νοσοκομείο και ο άλλος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.