Ελεύθερος ο 35χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριες στην Κω

kakopoiisi aniliko aniliki paidi βιασμό ασέλγεια

Τον ξυλοκόπησαν οι γονείς των παιδιών

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε χθες (16/11) το βράδυ ο 35χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικες μαθήτριες στην Κω.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος από την Κω αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης, μετά την απολογία του για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος των μαθητριών.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν σε καφετέρια της περιοχής γινόταν μαθητική εκδήλωση. Εκεί ο 35χρονος άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά τις τρεις μαθήτριες 14 και 13 ετών. Η 13χρονη έφυγε από το κατάστημα θέλοντας να καταγγείλει τον 35χρονο. Ωστόσο, ο άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και στο σημείο έφτασαν γονείς των μαθητριών, που επιτέθηκαν στον δράστη χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Ο άνδρας στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε πως ήταν μεθυσμένος και δεν είχε καταλάβει ότι στο σημείο γινόταν κλειστή μαθητική εκδήλωση.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).