Ενοχος 41χρονος για τον βιασμό 12χρονης σε αποθήκη

Κιλκίς

Ποιο στοιχείο επιβεβαίωσε την καταγγελία του κοριτσιού

Ποινή 8 ετών και 1 μηνός σε 41χρονο που βίασε 12χρονο κορίτσι σε αποθήκη στη Λάρισα επέβαλε χθες (29/11) το βράδυ το δικαστήριο που χειρίζεται την υπόθεση.

Ένοχος για βιασμό, γενετήσια πράξη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση ενός 12χρονου κοριτσιού, κρίθηκε 41χρovos Καρδιτσιώτης. Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας έκρινε ένοχο τον 41χρονο, επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και 1 μηνός, καθώς του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Η απόφαση επιβλήθηκε ωστόσο χωρίς αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 41χρovos να επιστρέφει στη φυλακή. Τα αδικήματα σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, φέρεται να έλαβαν χώρα στην αποθήκη που ο 41χρovoς διαμόρφωσε ως διαμέρισμα, βιάζοντας την 12χρονη, κορίτσι γειτόνων του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της 12χρονης, ενώ οι εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», σε εσώρουχο της μικρής ήταν αυτές που επιβεβαίωσαν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του μικρού κοριτσιού.

Ο 41χρovos παραπέμφθηκε σε δίκη ως κατηγορούμενος, καθώς στην Καρδίτσα στις 11-8-2020 όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνεται στο βούλευμα «ενεργώντας με πρόθεση, άσκησε σωματική βία σε άλλον και τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη και σε ανοχή αυτής και συγκεκριμένα, αφού προσκάλεσε την ανήλικη, εντός αποθήκης ιδιοκτησίας του, την οποία είχε διαμορφώσει ως δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα μετά τη διέλευση της ανήλικης εντός αυτής και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος ασκώντας σωματική βία εξανάγκασε την ανήλικη να ξαπλώσει στο κρεβάτι του» και προχώρησε σε πράξεις που περιγράφονται λεπτομερώς στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στο πλαίσιο της δίκης, και μετά από αρκετές διακοπές, κατέθεσε πλήθος μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και 22 μάρτυρες υπεράσπισης. Πλήθος συγγενών και φίλων όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και χθες, ανέμενε την εξέλιξη της υπόθεσης μέχρι αργά το βράδυ, με κάποιους από αυτούς να κάνουν λόγο για «σκευωρία».

Διαβάστε επίσης
Κολωνός: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης