Εντείνονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα της πανδημίας

Θεσσαλονίκη

Δυναμη έξι ατόμων της ΔΙΜΕΑ εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο

Ολοένα και πιο εντατικοί γίνονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού στο πλαίσιο στενότερης συνεργασίας της Δημοτικής Αστυνομίας του κεντρικού δήμου με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση για ελέγχους μεικτών κλιμακίων στη Θεσσαλονίκη ελήφθη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο με τη συμμετοχή του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, του διοικητή της ΔΙΜΕΑ Χαράλαμπου Μελισσινού και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή.

Ήδη, δύναμη έξι ατόμων της ΔΙΜΕΑ εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο, ενώ ο διοικητής κ. Μελισσινός εξήρε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της ΔΙΜΕΑ Σπύρος Περιστέρης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης Μιχάλης Αλλαγιώτης.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *