Επανομή: Συντετριμμένος ο ιερέας-πατέρας της 14χρονης που πέθανε – “Ηθελε να αδυνατίσει για να σταματήσει το μπούλινγκ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα Λάρισα Κρήτη γυναίκα Επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομεία γρίπη Ρωσία επαναλοίμωξης Ελλάδα ΕΟΔΥ Κρήτη Κύπρο κορονοϊού γρίπη νεκροί κορονοϊό Ιρλανδία Ιταλία Ελλάδα ΗΠΑ Θεσσαλονίκη ΠΟΕΔΗΝ κλινική κορονοϊός θρόμβωση Επανομή ιερέας Κατερίνη

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία στην Επανομή της Θεσσαλονίκης από την είδηση του χαμού 14χρονης μαθήτριας.

Ο ιερέας-πατέρας της συγκλονίζει μιλώντας για το παιδί του που προσπάθησε να απαλλαγεί από την παχυσαρκία και πήρε την απόφαση με τους γονείς της, να κάνει χειρουργική επέμβαση. Λίγες μέρες μετά η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, με τον πατέρα της, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του μπούλινγκ» δήλωσε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

«Μπαμπά μου θα πάρω μαγιό και θα πάω επιτέλους στην θάλασσα για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος για τους γύρω μου» ήταν τα λόγια της Γωγούς στον πατέρα της, λίγες ημέρες πριν υποβληθεί στη μοιραία χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε επίσης  Ιερέας επιτέθηκε με κατάρες εναντίον της υφυπουργού Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξαοπούλου

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, ο γιατρός τοποθέτησε λάθος τον δακτύλιο, με αποτέλεσμα το 14χρονο κοριτσάκι να περάσει δύο ημέρες με σπαρακτικούς πόνους, χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα (21/6) στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή.

* Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *