Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ενωσης Εστίασης & Διασκέδασης Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Συνάντηση σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας

Στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας ανάμεσα στον Πρόεδρο κ. Γιάννη Κουφίδη και τους νέους εκπροσώπους της Ένωσης Εστίασης & Διασκέδασης Κασσάνδρας, τον κ. Βασίλειο Τρέλλη, Πρόεδρο και τον κ. Δημήτριο Βαμβακά, Μέλος ΔΣ.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν δράσεις που μπορεί να συνδιοργανώσει η Ένωση με το Επιμελητήριο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης εστιάζοντας ιδιαίτερα στην επιβολή του αντικαπνιστικού νόμου, στους συνεχείς ελέγχους για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα και κυρίως στο θέμα της εξεύρεσης προσωπικού. Για την καλύτερη ενημέρωση των μελών της Ένωσης σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης, συμφωνήθηκε να διοργανωθεί μια νέα συνάντηση στις αρχές του νέου έτους στην περιοχή της Κασσάνδρας.

Ο κος Κουφίδης ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ενώ τόνισε ότι η διοίκησή του στέκεται ουσιαστικά δίπλα στους επαγγελματίες, παραμένει ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες, οι οποίες θα προάγουν την επιχειρηματικότητα, ενώ αναζητά και προτείνει λύσεις, που θα έχουν απτά αποτελέσματα.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής