Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Βρέθηκε ο άνδρας που παρέλαβε την 38χρονη από το ξενοδοχείο

Κρήτη επίθεση με καυστικό υγρό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει δώσει ήδη κατάθεση

Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα που παρέλαβε την 38χρονη μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive πρόκειται για οδηγό ταξί που μετέφερε σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης, την 38χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης, αφότου αυτή επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας εντοπίστηκε και έχει δώσει ήδη κατάθεση. Υποστηρίζεται ότι απλώς μετέφερε την 38χρονη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από την πόλη του Ηρακλείου, όμως τα λεγόμενα του δεν φέρονται να «κουμπώνουν» με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από στέλεχος και εργαζόμενο του ξενοδοχείου και κυρίως δεν «κολλάνε» με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το άτομο αυτό φέρεται να παρέλαβε την 38χρονη σχεδόν αμέσως μετά την έξοδό της από το ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό.

Στα 4′-5′ λεπτά είχε επιβιβαστεί στο όχημα, ξημερώματα της 22ας Οκτωβρίου. Και αυτό είναι επίσης μία παράμετρος στην οποία εστιάζει η έρευνα ΕΛ.ΑΣ και Δικαιοσύνης. Και αυτή η κατάθεση θα διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη και στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου και θα αξιολογηθεί σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία και ευρήματα.

Την ίδια στιγμή, ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο Αττικής, υπό εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες συνθήκες.