Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη 25χρονος για την επίθεση στην έγκυο

εκτέλεση επιχειρηματίας σφαίρες κεφάλι athina astynomia vouli ταξί Επίθεση με καυστικό υγρό ταξί

Φέρεται να είχε σχέση μαζί της στο παρελθόν

Επίθεση με καυστικό υγρό: Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο άνθρωπος που τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής έριξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε την 25χρονη έγκυο κοντά στην εκκλησία της Αγιας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποιο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν απο δύο χρόνια και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βραδυ της περασμένης Κυριακής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ηθελε να επανασυνδεθούν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και πρίν απο λίγο συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης  Πιερία: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη μέσω τηλεφώνου και της πήραν 5.000 ευρώ

Στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Πηγή: protothema.gr / Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *