Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη

Βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από το MEGA με σοκαριστικές λεπτομέρειες αναφορικά με την επίθεση με τσεκούρι που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης μία 55χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα στην Αττική.

Το βίντεο δείχνει τη σύλληψη του δράστη από τις αστυνομικές αρχές, λίγο μετά την επίθεση κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 9μμ , οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κρατούσε ένα τσεκούρι.

Η γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, είχε βγει από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους καταδιωκόμενη από τον 67χρονο σύζυγό της.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Με τους γείτονες να μαρτυρούν πως το ζευγάρι είχε μεγάλους διαπληκτισμούς και συχνά στο παρελθόν, όλα δείχνουν ότι η συζυγική ζωή της 55χρονης με τον 67χρονο μόνο ρόδινη δεν ήταν.

Οι τσακωμοί δεν είχαν σταματημό για το ζευγάρι, με τη γυναίκα να ζητά συνεχώς διαζύγιο από τον άνδρα της, ο οποίος είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Έτσι και χτες, η 55χρονη ζήτησε για άλλη μια φορά, εν μέσω ενός διαπληκτισμού, διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της.

Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον έξαλλο σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άντρα να είναι σε παροξυσμό, άρχισε να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να επιληφθεί του περιστατικού, άντρας και γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο.

Το ΕΚΑΒ του παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *