Επίθεση με βιτριόλι: Eνταση ανάμεσα στον Σάκη Κεχαγιόγλου και την Ιωάννα Παλιοσπύρου

βιτριόλι επίθεση φυλακές

Τι τόνισε ο συνήγορος της κατηγορουμένης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Με την αγόρευση του Σάκη Κεχαγιόγλου, συνηγόρου υπεράσπισης της Έφης Κακαράνζτουλα που κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε πως η Έφη Κακαράτζουλα δεν ζητεί να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, άλλωστε ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του.

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως είπε, δεν μπορούσε να κάνει και πάρα πολλά πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας; Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με τον μισθό της. Για τον λόγο αυτό η υπεράσπιση δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας».

Κατά την αγόρευσή του ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη συμπάθειά του και τη συμπόνια του στην Ιωάννα και επισήμανε ότι όλοι οφείλουν να ξεχωρίζουν τον ρόλο του συνηγόρων υπεράσπισης.

«Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» είπε προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας.

Ο κ. Κεχαγιόγλου απάντησε: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε bullying από κανέναν. Σέβομαι το θύμα, να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα τον ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Επιπλέον ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι η εντολέας του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη για την πράξη της, ωστόσο μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη.

Απευθυνόμενος σε δικαστές και ενόρκους τους προέτρεψε να μην επηρεαστούν από τον Τύπο και την κοινή γνώμη και να κρίνουν την εντολέα του με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και της αποδεικτικής διαδικασίας.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *