Επίθεση με βιτριόλι: Ποιον στενό “φίλο” βλέπουν οι αρχές πίσω από το έγκλημα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την πολύκροτη επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την ίδια στιγμή, έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη και η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Star.

Ειδικά στον δεύτερο, η έρευνα επικεντρώνεται στο αν το κορίτσι του είχε πει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Ανδρας αυνανίστηκε σε παιδική χαρά μπροστά σε ανήλικα

Η  δράστιδα βρισκόταν στο ίδιο σημείο και την προηγούμενη μέρα

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν «συμβόλαιο» ακόμα και για θάνατο και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνεύσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, οι Αρχές ανακάλυψαν, ότι η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν εκείνη την ημέρα έκανε την πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή αν επόπτευε τον χώρο, αν αναζητούσε δηλαδή τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

Η θύμα αποχώρησε από το σημείο ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που η Ιωάννα μπήκε στον χώρο εργασίας της.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *