Επίθεση με βιτριόλι: Τα “τρόπαια” και τα πρώτα λόγια της δράστιδος όταν συνελήφθη

Ιωάννα επίθεση με βιτριόλι

Tα πρώτα λόγια της 26χρονης Έφης Κακαράντζουλα όταν οι αστυνομικοί την συνέλαβαν

Επίθεση με βιτριόλι: Ο αστυνομικός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μιλά για πρώτη φορά. Ο Γιάννης Σγουρός ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στην Καλλιθέα, αμέσως μετά την επίθεση, και ήταν εκείνος που εντόπισε και συνέλαβε την Έφη Κακαράντζουλα.

Ενάμιση χρόνο μετά το γεγονός που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο και λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη της δράστιδος, ο αστυνομικός εξηγεί πώς οι Αρχές κατάφεραν να ξετυλίξουν το “κουβάρι” και αποκαλύπτει τα πρώτα λόγια της 26χρονης δράστιδος όταν οι αστυνομικοί την συνέλαβαν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, ο Γιάννης Σγουρός σημειώνει ότι οι πρώτες σκέψεις του μόλις έφτασε στον τόπο όπου έγινε η επίθεση, ήταν να “ασφαλίσει” τον χώρο και να μιλήσει με αυτόπτες μάρτυρες. Εξηγεί βήμα-βήμα πώς οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα “λάθη” που έκανε η δράστις.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα “τρόπαια” και τα πρώτα λόγια της Έφης Κακαράντζουλα

Αποκαλύπτει, επίσης, τα πρώτα λόγια της Έφης Κακαράντζουλα όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα του σπιτιού της. “Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;”, είπε η γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, προκαλώντας σοβαρότατα τραύματα στο σώμα και την ψυχή της.

“Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια… Ήμασταν πλέον σίγουροι ότι ήταν η δράστις της επίθεσης”, λέει ο αστυνομικός και επισημαίνει ότι τα πειστήρια που βρήκαν στο σπίτι της, ήταν σημαντικά. Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα, την καπαρντίνα και την τηλεκάρτα με την οποία έκανε την κλήση στο ταξί. “Σχεδίασε μία επίθεση, την πραγματοποίησε, θεώρησε ότι πέτυχε και τα κράτησε. Ήταν τα τρόπαιά της, ήθελε να τα βλέπει”, τονίζει ο αστυνομικός.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *