Επίθεση με βιτριόλι: Ξεκινά σήμερα η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει σήμερα στις 9:00 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από την 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα έχει δηλώσει ότι θα είναι παρούσα στο δικαστήριο για να πάρει απαντήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Ζητεί την παραδειγματική τιμωρία της 37χρονης, καθώς -όπως είπε- δεν υπάρχουν ούτε ελαφρυντικά, ούτε μεταμέλεια.

Όλα συνέβησαν στις 20 Μαΐου 2020 όταν η 34χρονη Ιωάννα ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο λογιστικό γραφείο όπου εργαζόταν, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να πει λέξη, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο. Το περιστατικό συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ειδεχθή βία και πρωτοφανή σκληρότητά του.

Θύμα και θύτης θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο έπειτα από τη μέρα της επίθεσης. Και οι δύο τους πέρασαν το χρόνο που έχει μεσολαβήσει “δέσμιες”. Η 37χρονη σε φυσική φυλακή. Η Ιωάννα σε μια άτυπη “φυλακή” πόνου και απομόνωσης λόγω των τραυμάτων της, φυσικών και ψυχικών. Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε 9 χειρουργεία αποκατάστασης, καθώς το 98% του προσώπου της έχει καεί. Και ο Γολγοθάς της συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι λήστεψαν καθηγητή - Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *