Επιβάτες μιλούν για την περιπέτεια με το αεροπλάνο της Ryanair – «Δεν υπήρχε καμιά ενημέρωση» (ΒΙΝΤΕΟ)

αεροπλάνο βόμβα Ryanair

Πως έμαθαν τι ακριβώς συμβαίνει

Για τις στιγμές που πέρασαν μην γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει όταν το αεροπλάνο της Ryanair από την Πολωνία προσγειώθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησαν οι έλεγχοι για την βόμβα, μίλησαν οι επιβάτες του Boeing 737.

Όπως δήλωσαν οι επιβάτες του αεροπλάνου, κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό για την ειδοποίηση για την βόμβα και όταν είδαν τα πυροσβεστικά στον διάδρομο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, απλά όταν προσγειωθήκαμε είδαμε τα πυροσβεστικά στο διάδρομο. Μας πήγαν σε άλλο διάδρομο και όχι σε αυτό που πηγαίναμε συνήθως για την αποβίβαση. Εκεί υπήρξε μια αναμονή για μία ώρα περίπου και εμείς παραμέναμε μέσα στο αεροπλάνο. Έβγαιναν οι επιβάτες σταδιακά 60, 60.», ανέφερε επιβάτης μιλώντας στο newsit.gr για να συμπληρώσει…

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο αεροπλάνο της Ryanair – Δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο (ΦΩΤΟ)

«Μετά από αυτό ήρθαν κάποια σκυλιά και άρχισαν να μυρίζουν τις αποσκευές. Δεν είδαμε τα F16. Μας είχαν βάλει όλους μαζί και περάσαμε έλεγχο τις αποσκευές από ειδικά μηχανήματα. Τις αποσκευές τις κατεβάσαμε στον αεροδιάδρομο. Όταν ανοίξαμε τα κινητά μας μάθαμε τι συμβαίνει από τους συγγενείς μας. Δεν υπήρχε καμιά ενημέρωση».

Διαβάστε επίσης: “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Εκκενώνεται το αεροπλάνο που ειδοποιήθηκε για βόμβα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Για το πώς έζησε ο γιος της την περιπέτεια μίλησε μια μητέρα που έσπευσε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την είδηση για την ύπαρξη βόμβας. «Δεν τους είπαν τίποτα για θέμα ασφαλείας. Δεν τους είπαν για βόμβα, αλλά το διάβασαν. Από τα παράθυρα ο γιος μου δεν είδε τα F16. Έμειναν μέσα στο αεροπλάνο για μία ώρα όταν έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά περιμέναμε να βγουν. Έπρεπε να κατέβουν ένας ένας και να τους ελέγξουν, μετά να δουν τις αποσκευές», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr