ΕΒΕΘ: Με επιτυχία το webinar για τις επιχειρήσεις

ΕΒΕΘ 85η ΔΕΘ

Συμμετείχαν 45 εκπρόσωποι επιχειρήσεων

Επιτυχής ήταν το πρώτο webinar του ΕΒΕΘ.

Συγκεκριμένα, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με θέμα:

«Προδιαγραφές λειτουργίας επιχειρήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα COVID 2019- Βήματα πιστοποίησης».

Ομιλητής ήταν ο κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, Σύμβουλος επιχειρήσεων και CEO της εταιρίας Βuilding Solid Success (BSS), ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ.

Στο webinar συμμετείχαν περί τους 45 εκπρόσωπους επιχειρήσεων και σκοπός του ήταν η ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προδιαγραφές των νέων κανόνων λειτουργίας των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα/διαδικασίες του COVID 19, καθώς και για τη δυνατότητα πιστοποίησής τους.

Ο κ. Λιακόπουλος περιέγραψε τα απαραίτητα βήματα για τη διαδικασία της πιστοποίησης ”Covid Shield”, καθώς η επανέναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεων, διαμορφώνεται σε ένα νέο πλαίσιο κανόνων λειτουργίας, το οποίο μπορεί να πιστοποιηθεί.

Οι επιχειρήσεις, καλούνται να εξασφαλίσουν την επιχειρησιακή τους συνέχεια, εφαρμόζοντας νέες διαδικασίες και πρωτόκολλα που θα διασφαλίσουν :

1. Την ασφάλεια του προσωπικού και όλων των ενδιαφερόμενων μερών (πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες κλπ.).

2. Την τήρηση του νόμου και των πρωτοκόλλων και

3. Την ταχύτατη προσαρμογή σε διαρκείς μεταβολές του πλαισίου, ανάλογα με τις εξελίξεις ως προς την πανδημία.

Η πιστοποίηση ”Covid Shield” αφορά κατά προτεραιότητα, αλλά όχι αποκλειστικά τους τομείς : Φιλοξενίας, Εστίασης, Λιανικό Εμπόριο, Μονάδες παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, Μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα, Επιχειρήσεις άθλησης & γυμναστικής, Μονάδες Υγείας, Δημόσιες Υπηρεσίες, Εκπαιδευτικά κέντρα, Σχολεία, Εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *