Εβρος: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 28χρονης – “Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα”

Εβρος κηδεία

Θρήνος στην περιοχή για την νεαρή γυναίκα

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στον Εβρο, όπου η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού του Τυχερού εντοπίστηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, σε χαράδρα.

Παράλληλα, ο πατέρας της 28χρονης, τόνισε πως αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοκτονία θα αποδεχτεί αυτή την απόφασή της. Συγγενείς και φίλοι της 28χρονης, αλλά και οι κάτοικοι στο Τυχερό, αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο θάνατος της Βίκυς οφείλεται σε αυτοκτονία και ζητούν να συνεχιστούν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Εβρος: Σπαραγμός στην κηδεία της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντετριμμένος ο πατέρας της νεαρής γυναίκας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα και απάντησε σε ερωτήσεις για τον τραγικό χαμό της κόρης του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε: «Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα. Αν πραγματικά αποδειχθεί ότι είναι αυτοχειρία ή δολοφονία, θα αποδεχθούμε ό,τι πει το επίσημο κράτος, οι αρμόδιες υπηρεσίες. Να κάνουμε υποθέσεις ότι αυτοκτόνησε ή είναι δολοφονία; Αν ήταν αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ κι αυτή την απόφασή της, αφού αυτό ήθελε να κάνει… αν αποδειχθεί».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 43χρονος ξυλοκόπησε την σύζυγό του και την εκβίαζε για χρήματα

«Ρωτήστε 1.000 άτομα. Αν πει ένας ότι ήταν αυτοκτονία, θα το παραδεχθώ κι εγώ» τόνισε στη συνέχεια ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς. Αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, η οποία πενθεί την απώλεια του παιδιού τους, λέγοντας: «Υποφέρει η γυναίκα μου, γυρίζει με μια μπλούζα της κόρης».

Τα στοιχεία που συνέλεξε ο ιατροδικαστής δείχνουν ότι η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε, ωστόσο, στις έρευνες συμμετέχουν και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε άλλο σενάριο και να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία για τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται το κινητό τηλέφωνό της αλλά και το μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στο στήθος της. Πηγές επισημαίνουν ότι αναμένεται να ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί με ποια πρόσωπα συνομίλησε η Βίκυ τις τελευταίες ημέρες πριν από τον τραγικό χαμό της.

Η κηδεία της Βίκυς έγινε σε κλίμα βαθιάς θλίψης. Η 28χρονη ήταν ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και μάλιστα σχεδίαζε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην περιοχή της, που τελικά ακυρώθηκαν μετά τον θάνατό της.

Πηγή: newsit.gr