Εβρος: Οι γονείς της 28χρονης επιμένουν πως δεν αυτοκτόνησε

αστυνομία Σέρρες Χαλκιδική

Ζητούν πληροφορίες από οποιονδήποτε

Μπορεί η αστυνομία και τα ευρήματα στο σημείο της τραγωδίας να “δείχνουν” αυτοκτονία για την 28χρονη από τον Εβρο, όμως οι γονείς της δεν μπορούν να δεχθούν αυτή την περίπτωση.

Ο Εβρος περιμένει τις επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο της 28χρονης, που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς της, ακόμα δεν έχουν δοθεί. Η αστυνομία «βλέπει» αυτοκτονία αλλά φίλοι και στενοί συγγενείς της κοπέλας που ήταν επικεφαλής στο τοπικό καρναβάλι, επιμένουν πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Σε αυτό το πλαίσιο η δικηγόρος της οικογένειας ζητάει από τους αστυνομικούς να συνεχίσουν τις έρευνες και από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει για να το καταθέσει.

«Το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν έχει κατατεθεί ακόμη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία, αλλά περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης που βρέθηκε προ ημερών νεκρή στον Εβρο, με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

Δείτε επίσης: Εβρος: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 28χρονης – “Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα”

«Περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η Αστυνομία, η οποία κάνει καλά την δουλειά της και αυτήν την περίοδο παίρνει καταθέσεις», ανέφερε η Μαρία Καραγεωργίου. Οι γονείς της 28χρονης, που ήταν η «καρδιά» των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Τυχερό του Εβρου, οι οποίες ματαιώθηκαν μετά από τον θάνατο της, σε ένδειξη πένθους, απευθύνουν έκκληση προς όλους για πληροφορίες που θα ξεδιαλύνουν την υπόθεση, καθώς όπως τονίζεται, η οικογένεια δεν πιστεύει ότι η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε.

Η 28χρονη, την οποία αναζητούσαν οι συγγενείς και φίλοι της, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά και σε μικρή χαράδρα, περίπου 30 μέτρων, όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της. Στο σημείο αυτό την βρήκε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς την αναζητούσαν από το προηγούμενο απόγευμα.

Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην αυτοκτονία επειδή διαπίστωσαν πως το μοιραίο τραύμα στην καρδιά από μαχαίρι είχε γίνει δίχως να σκιστεί η μπλούζα της όμως φίλοι και συγγενείς που ξέρουν την κοπέλα ζητούν να γίνουν πολλές περισσότερες έρευνες.

«Θα ήθελα να ψαχτεί παραπάνω το θέμα και δεν θα αποκλείσω ότι μπορεί να είναι αυτοκτονία αλλά έτσι όπως βλέπεις τα δεδομένα, κάτι βρωμάει στην υπόθεση», τόνισε φίλη του θύματος.

Πηγή: ant1news.gr