Εβρος: “Oπως βλέπεις τα δεδομένα κάτι βρωμάει στην υπόθεση”, λέει φίλη της 28χρονης

Σαν… βόμβα έσκασε χθες (20/2) η είδηση πως μία 28χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή και μάλιστα μαχαιρωμένη στην περιοχή του Τυχερού στον Εβρο.

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και συγγενείς της αδικοχαμένης 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη, σε χαράδρα στο Τυχερό Έβρου.

Δείτε επίσης: Εβρος: Ερωτηματικά για τον θάνατο της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αναφέρουν ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος έφυγε για πάντα από τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

“Δεν ξέρω αν την προβλημάτιζε κάτι” λέει ο θείος 28χρονης. Και προσθέτει: “Ήταν καλό κορίτσι, εργατικό, ήταν μέσα σε όλα, πώς έγινε τώρα αυτό δεν ξέρω. Μάθαμε ότι την βρήκαν νεκρή. Εμάς δεν μας έχουν πει τίποτα. Ό,τι ακούσαμε από τον κόσμο. Οι γονείς ξέρουν αν είχε κάποιο πρόβλημα, εγώ δεν ξέρω αν την προβλημάτιζε κάτι. Είναι δύσκολο για όλους μας”.

“Ήταν μέσα σε όλα, τώρα διοργάνωνε το καρναβάλι”

Φίλη της κοπέλας κάνει λόγο για μία πολύ δυναμική γυναίκα που “ασχολούνταν πάρα πολύ με τα κοινά του χωριού. Ήταν μέσα σε όλα, τώρα διοργάνωνε το καρναβάλι. Πάντα όπου βγαίναμε ήταν η ψυχή της παρέας, έκανε χαβαλέ. Την Κυριακή είχε ραντεβού με μία άλλη φίλη μας. Απ’ ό,τι έμαθα, είπε στην οικογένειά της ότι θα βγει να δει τον τοπικό αγώνα. Είχε πει και στην φίλη μας ότι θα πήγαινε στον αγώνα. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε και έφυγε και πήγε εκεί πάνω”.

Μάλιστα, όπως λεει η φίλη της 18χρονης “ξέρω ότι επειδή είχε καλό καιρό ήθελε να βγει έξω για καφεδάκι και να δουν το τοπικό. Η Βίκυ πάντα συνήθιζε, όταν είχε καλό καιρό να παίρνει την μηχανή. Πάντα τα έκανε αυτά, χανόταν. Θα σου έλεγε ‘έχω μία δουλειά, θα έρθω αργότερα’ και μπορεί να έκανε και μία και δύο ώρες, μπορεί να έκανε και 10 λεπτά. Αρχίσαμε να ανησυχούμε, όταν κάλεσε ο πατέρας της την φίλη μας γυρω στις δέκα το βράδυ και την ρώτησε ‘πού είναι η Βίκυ;’. Της είπε ότι έχουν να μιλήσουν από το μεσημέρι, ότι την καλούσε και εκείνη δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Συνήθιζε να πηγαίνει εκεί στις κεραίες, και σαν παρέα πηγαίναμε εκεί”.

Διαβάστε επίσης  Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Κω - Φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και εκχυμώσεις

Απορρίπτουν την αυτοχειρία

Πάντως, κανείς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει ενδεχόμενο η δική τους Βίκυ να έβαλε τέλος στη ζωή της. “Έτσι όπως ξέρω την Βίκυ, δεν θα πήγαινε ποτέ για αυτοχειρία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του. Συνήθως δεν έβγαζε τα συναισθήματά της προς τα έξω, ήταν αρκετά εσωστρεφής. Δεν ήθελε να φορτώνει κάποιον άλλον με τα δικά της βάρη. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο βάρος. Ήταν πολύ δυναμική για να εκφοβιστεί από κάτι. Πάντα είχε το τσαγανό και την μαγκιά και αντιμετώπιζε τα πάντα. Δούλευε στα χωράφια. Σε εμάς τους φίλους δεν είχε αναφέρει κάτι”.

“Θα ήθελα να ψαχτεί παραπάνω το θέμα. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι μπορεί να είναι αυτοκτονία, αλλά έτσι όπως βλέπεις τα δεδομένα κάτι ‘βρωμάει’ στην υπόθεση. Δηλαδή, προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, δεν μπόρεσε, έβαλε το μαχαίρι στην καρδιά και μετά έφυγε με την μηχανή κάτω; Δεν πάει πουθενά το μυαλό μας να έχει κάνει κακό στην φίλη μου. Αλλά υπάρχει δολοφόνος στο χωριό μας”; καταλήγει η φίλη της αδικοχαμένης 28χρονης.

Πηγή: newsit.gr