Εβρος: Σήμερα (22/2) η κηδεία της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα

αστυνομία Σέρρες Χαλκιδική

Αδυνατούν να δεχθούν την αυτοχειρία οι κάτοικοι

Σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι πρόκειται να τελεστεί η κηδεία της 28χρονης που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα στο Τυχερό Εβρου.

Συγκεκριμένα, η σορός της γυναίκας, θα μεταφερθεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού και μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Οι κάτοικοι του χωριού και όσοι γνώριζαν την νεαρή αγρότισσα και επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, αδυνατούν να πιστέψουν το ενδεχόμενο που εξετάζεται πιο σοβαρά από τις Αρχές, αυτό της αυτοχειρίας και ζητούν από την αστυνομία να συνεχιστούν οι έρευνες ούτως ώστε να πέσει άπλετο “φως” στο στις συνθήκες που οδήγησαν το θάνατό της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση θανάτου, εξακολουθούν να συλλέγουν καταθέσεις από μέλη της οικογένειας της 28χρονης, φίλους και συγγενείς, παρά το γεγονός ότι η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, “δείχνει” ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της.

Δείτε επίσης: Εβρος: Αυτοκτονία βλέπουν οι αστυνομικοί – Τα “σημάδια” της 28χρονης που εντοπίστηκε μαχαιρωμένη (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής, από τη στιγμή που έφυγε από το πατρικό της για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο όμως δεν εμφανίστηκε. Η οικογένειά της ανησύχησε βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της τηλέφωνο και μαζί με στενούς συγγενείς αλλά και κατοίκους της περιοχής ξεκίνησαν να την αναζητούν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και τις Αρχές για την εξαφάνισή της.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών αλλοδαπών

Η 28χρονη Βίκυ εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, κοντά στις «κεραίες», στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία συνήθιζε να πηγαίνει προς το συγκεκριμένο σημείο για βόλτα.

Με τον εντοπισμό της σορού στη χαράδρα, ξεκίνησαν άμεσα και οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, χωρίς να έχουν σταματήσει όμως να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια εξέταση του ιατροδικαστή, η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Το επικρατέστερο σενάριο η αυτοχειρία, σύμφωνα με τα ευρήματα

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., όλα τα στοιχεία, μέχρι στιγμής, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 28χρονη έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της, ενώ και από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργεια και ενισχύεται το σενάριο της αυτοχειρίας. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται καθώς θα ο τρόπος που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της, καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο στήθος της, προκαλεί σοβαρά ερωτήματα.

Πηγή: protothema.gr