Εβρος: Συνελήφθη αλλοδαπός για την ανθρωποκτονία στα Καμίνια

ΕΛΑΣ Έλληνα Θεσσαλονίκη αλλοδαπός κρίσεις 2021

Κατάγεται από το Πακιστάν

Ενας αλλοδαπός από το Πακιστάν, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εμπλέκεται στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας 29χρονου ομοεθνή του στα Καμίνια και την απόπειρα ανθρωποκτονίας, επίσης Πακιστανού, συνελήφθη το μεσημέρι στην Ορεστιάδα.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, με ένταλμα της ανακρίτριας του Δ’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιά, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Πακιστανός είχε εντοπιστεί προχθές, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Μάνδρας Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στην Τουρκία και κρατείτο για διοικητική απέλαση.

Παράλληλα, ο συλληφθείς είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, αλλά από την έρευνα που ακολούθησε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του και ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε αναπτυχθεί συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, που χειρίζεται την υπόθεση, με Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, καθώς υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι θα επιχειρούσε να διαφύγει σε γειτονική χώρα.

Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν συλληφθεί άλλοι πέντε Πακιστανοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *