Εξαφανίστηκε 29χρονος από την Ηλεία

Ηλεία εξαφάνιση

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Βαρθολομιού στην Ηλεία μετά και την εξαφάνιση ενός 29χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσίευσε σήμερα (31/10) τα στοιχεία του, μετά από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε σήμερα για την εξαφάνιση του 29χρονου Άντζελο Άβντιου από το Βαρθολομιό Ηλείας. Τα ίχνη του χάθηκαν το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου. Έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Επίσης, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Άντζελο Άβντιου έχει ύψος 1.85 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια την ημέρα της εξαφάνισής του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ηλεία εξαφάνιση