Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης σε Ημαθία και Κιλκίς

τσάντα Πτολεμαΐδα βιασμός ανακοίνωση

Συλλήψεις και εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Έπειτα από αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στις περιοχές Ημαθίας και Κιλκίς.

Συγκεκριμένα: Συνελήφθησαν προχθές (6 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, μπήκαν σε παράνομα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας στη Βέροια και αφαίρεσαν ένα χρυσαφικό κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (7 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονος κακοποιούσε τη σύντροφό του και την απειλούσε με revenge porn

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπή γυναίκα χρηματικό ποσό 2.240 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *