Εξιτήριο για την 5χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Θεσσαλονίκη παιδική χαρά

Θα κάνουν καταγγελία στον δήμο οι γονείς της

Ευχάριστα τα νέα για την 5χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς σήμερα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι έμεινε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ εξετάστηκε και από νευροχειρουργούς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Φέρει τραύμα στο πρόσωπο, που προκλήθηκε όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε μικρό τοιχίο στον περίγυρο της παιδικής χαράς στο οποίο προεξείχε ένα σίδερο.

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου κ. Ασπασία Ρηγοπούλου, η 5χρονη θα πάει εντός της ημέρας εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η υπόθεση έχει ανοίξει ξανά την συζήτηση για την ασφάλεια των κοινόχρηστων χώρων και ειδικά αυτών στους οποίους υπάρχουν παιδιά. Η παιδική χαρά που έγινε το ατύχημα έχει σφραγιστεί.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο 5χρονη με κάταγμα κρανίου – Τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος τόνισε ότι η παιδική χαρά όπου συνέβη το ατύχημα θα κλείσει προληπτικά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, προσθέτοντας πως θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του κοριτσιού αναμένεται να προβούν σε καταγγελία κατά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Πηγή: patrisnews.gr