Εξώδικο του Φουρθιώτη στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Μένιος Φουρθιώτης

Για τη νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο

Ο Μένιος Φουρθιώτης που κρατείται στις φυλακές, απέστειλε εξώδικο προς τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Εξώδικο που έστειλε ο Φουρθιώτης για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη νοσηλεία του παρουσιαστή και τις εξετάσεις που έκανε στο Δρομοκαΐτειο.

Όπως είπε πει ο κ. Γιαννάκος, “έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους όπως η κ. Βίκυ Σταμάτη. Νοσηλεύτηκαν επί μακρόν, αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου, με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν. Μας έβλεπε ως υπηρετικό προσωπικό”.

“Ο κ. Φουρθιώτης από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ζήτησε νερό, του πήγαμε από τον ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο νερό, ζήταγε τα παραπεμπτικά του σε φάκελο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο. Συνήθως είναι προθάλαμος για αποφυλάκιση”, ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο: “Κάποιοι από τους επώνυμους, εκμεταλλευόμενοι τη ψυχική τους κατάσταση, ζητάνε εισαγωγή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, συχνά ανατρέποντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε βάρος των υπόλοιπων ασθενών με τα προνόμια που ζητούν είτε οι ίδιοι, είτε μέσω των δικηγόρων τους. Έχουμε πολύ τραυματική εμπειρία με την κα Βίκυ Σταμάτη, για την υπόθεση της οποίας όσο νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο, γιατροί και εργαζόμενοι έχουμε οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η κα Σταμάτη επί ένα χρόνο είχε κάνει άνω-κάτω το νοσοκομείο, με τους δικηγόρους της να ζητούν συνεχώς εξτρά προνόμια και κάποια στιγμή δραπέτευσε κιόλας. Ευτυχώς δηλαδή που δεν εισήχθη ο κος Φουρθιώτης”.

Ο παρουσιαστής μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ όπου μεταξύ άλλων τον κατηγορεί με το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, για παράβαση καθήκοντος και έχει παραβεί το νόμο περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

“Ανεξαρτήτως της ποινικά κολάσιμης, βάναυσης και απαράδεκτης παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων η οποία έχει τελεστεί, δια των ως άνω δημοσιευμάτων, επιχειρείται η διαπόμπευσή μου” σημειώνεται, ειδικότερα, στο εξώδικό, και ο παρουσιαστής ζητά δημόσια συγγνώμη.

“Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου” αναφέρεται ειδικότερα και συμπληρώνει:

“Σας καλώ, επίσης, όπως απέχετε στο εξής να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δη σε θέματα που άπτονται της υγείας μου. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι θα προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική διαδικασία”.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *