Φάληρο: «Ηθελαν να τον σκοτώσουν» – Η εκτίμηση της αστυνομίας

τσάντα Πτολεμαΐδα βιασμός ανακοίνωση

Η αστυνομία “χτενίζει” τις κάμερες της περιοχής

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο «Ερυθρός Σταυρός» ο επιχειρηματίας που “γάζωσαν” με καλάσνικοφ σήμερα τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο.

Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που έστησαν ξημερώματα της Πέμπτης ενέδρα θανάτου στον 63χρονο επιχειρηματία όταν κινούμενοι με Ι.Χ, τον πλησίασαν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης και πυροβόλησαν –πιθανότατα με καλάσνικοφ – στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο θετός γιος του και ένας φίλος του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν, ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, με τους αξιωματικούς να αναζητούν μέσα από καταθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντος του 63χρονου το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.

Παράλληλα, χτενίζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, για να βρουν υλικό που θα τους βοηθήσει να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά την επίθεση.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκινεί ο παππούς του - «Μακάρι ο Θεός να δώσει, να τους πιάσουν όλους»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος Μ.Τ. έχει κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα, ενώ δραστηριοποιείται και στον αθλητικό χώρο, καθώς ήταν στη διοίκηση αθλητικής ομάδας της περιφέρειας.

Πηγή: enikos.gr