Φονικό στη Μακρινίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα από τα δύο αδέρφια

Στην τελευταία τους κατοικία θα οδηγηθούν σήμερα στις 10:30 τα δύο αδέρφια από τη Μακρινίτσα Πηλίου, τα οποία έχασαν τη ζωή τους, από τις μαχαιριές του 31χρονου.

Ο 30χρονος Γιώργος και 28χρονη Κωνσταντίνα κηδεύονται σήμερα στη Μακρινίτσα. Πίσω μένουν οι απαρηγόρητοι γονείς των δύο νεαρών και το παιδάκι της κοπέλας με τον φερόμενο ως δράστη.

«Τρώση του μυοκαρδίου από χτυπήματα με νύσσον και τέμνον όργανο» είναι τα αίτια του θανάτου της 28χρονης Κωνσταντίνας και του Γιώργου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν για εξέταση.

Με τρεις μαχαιριές επήλθε ο θάνατος της 28χρονης και με δύο ο αδερφός της, που σήμερα κηδεύονται. Η μητέρα των δυο παιδιών σε δηλώσεις της για το φονικό είπε ότι ο 31χρονος πρώην γαμπρός της είχε πάει αποφασισμένος στο σπίτι της οικογένειας για να σκορπίσει τον θάνατο: «Έτρεξα να προστατεύσω το εγγονάκι μου που το είχα επάνω. Λέει η κόρη μου: “Μαμά κλείσε τις πόρτες”. Κατέβηκα κάτω και άρχισε να με χτυπάει. Μου έβγαλε ένα μαχαίρι τεράστιο μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει. Εκείνη τη στιγμή κατέβηκε η κόρη μου. Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε η κόρη μου εκείνη τη στιγμή. Και άφησε εμένα και ξεκίνησε την κόρη μου» περιέγραψε η κυρία Αθανασία και πρόσθεσε «Μετά βγήκε έξω, αφού έκανε ό,τι έκανε, και εκείνη τη στιγμή ερχόταν ο γιος μου. Και ξεκίνησε τον γιο μου μετά να χτυπάει και το παιδί δεν πρόλαβε να αντισταθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *