Φονικό στην Κέρκυρα: Προμελετημένο το έγκλημα – Συγκλονισμένο το νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα από το φονικό στη Δασιά.

Δύο άνθρωποι «έπεσαν» νεκροί από τα πυρά ενός άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Γείτονας των θυμάτων και του δράστη περιγράφει στον ΑΝΤ1, τα γεγονότα λέγοντας χαρακτηριστικά: “δεν άκουσα φωνές και διαξιφισμούς. Άκουσα γύρω στις 11.30 τέσσερις πυροβολισμούς, δύο πιο κοντά ο ένας στον άλλον και δύο πιο μετά.

Πετάχτηκα από το μαγαζί μου που βρίσκεται εδώ δίπλα και είδα τον κηπουρό να πηδάει από το κιγκλίδωμα. Τότε έμαθα ότι ένας άνθρωπος με καραμπίνα σκότωσε δύο άλλους και κατάλαβα ότι ήταν ο κ. Σπύρος και ο κ. Χρήστος”.

Οπως είπε ο ίδιος, “δεν ξέρω εάν υπήρχαν διαφορές με την ιδιοκτήτρια, ξέρω όμως ότι οι δύο άνδρες δεν τα πήγαιναν καλά, υπήρχε μια αντιπάθεια αλλά ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο δεν το περίμενα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το έγκλημα φαίνεται να ήταν προμελετημένο, καθώς ο δράστης μάλλον σχεδίαζε καιρό να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του, η οποία του είχε παραχωρήσει δωρεάν το σπίτι με την προϋπόθεση να κάνει δουλειές ώστε να το συντηρεί.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Μάλιστα, σε φωτογραφία φαίνεται ότι ο δράστης του διπλού φονικού που έβαλε τέλος στη ζωή του, είχε κολλήσει στην πόρτα του σπιτιού του μήνυμα προς την Αστυνομία, με ένα ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο. Το είχε βάλει μάλλον εξαρχής πριν από τη δολοφονία.

Συγκλονίζει φίλη του θύματος

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια φίλης του θύματος, η οποία τον περιγράφει ως έναν “μοναδικό άνθρωπο” και τονίζει ότι μάλλον άκουσε τη φασαρία και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Οπως είπε η ίδια, “είχε πάρει σύνταξη και είχε αγοράσει το σπίτι ώστε να έρθει και η οικογένειά του στην Κέρκυρα. Μια εβδομάδα είχε που ήρθε και τον πήραμε από το αεροδρόμιο”.

Οπως υποστήριξε η ίδια, “μίλησα με τον γυναίκα του, δεν το πιστεύουν ακόμα, έρχονται Ελλάδα. Μας είχε πει μόνο ότι είχε προβλήματα με αυτόν. Του άρεσε εδώ. Δεν έλεγε ποτέ όχι σε κανέναν. Άκουσε τη φασαρία και κατέβηκε. Δεν σκοτώνεις έτσι όμως έναν άνθρωπο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *