Φονικό στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο Ρουμάνος βασικός ύποπτος

Φονικό στην Κυπαρισσία: Στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία, παραδόθηκε ο Ρουμάνος που κατηγορείται για την δολοφονία της Μόνικα, η οποία βρέθηκε “τσιμεντωμένη” στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο συνήγορος του καταζητούμενου, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον Alpha. Σε βάρος του 39χρονου ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές Αρχές.

Κυπαρισσία: Νέα μαρτυρία-σοκ για τη 42χρονη που έθαψαν στο τσιμέντο

Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση που συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Μόνικα Γκιους, η οποία έχει εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, πριν από 11 μήνες είχε πάει σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για να την περιθάλψουν οι γιατροί.

Εκμυστηρεύτηκε σε ασθενείς που βρίσκονταν εκεί ότι ο τότε σύντροφός της και βασικός ύποπτος την κακοποιούσε. Όταν εκείνος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο προκλήθηκε ένταση. Η νέα μαρτυρία που έφερε στη δημοσιότητα του best.tv σοκάρει.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απείλησαν 48χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα για να τους δώσει 50000 ευρώ

Όπως ισχυρίζεται μάρτυρας «μόλις η γυναίκα τον αντίκρισε, αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, ότι την χτυπάει, ότι την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα από ό,τι έλεγε σε κάτι κυρίες δίπλα στο νοσοκομείο, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη και πέντε – έξι ημέρες από το σπίτι».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη γυναίκα πήγαινε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Η γυναίκα έφυγε πιο μετά. Τη στιγμή που σηκώθηκε να φύγει ζητούσε μάλιστα και συγγνώμη η γυναίκα γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν χτυπημένη και από ότι διαπίστωσα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν μια οικεία κατάσταση, δηλ. το είχαν ξαναδεί. Ήξεραν τα μικρά ονόματά τους».

Όπως είπε ο μάρτυρας για τον 39χρονο, «οι νοσοκόμες προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ήταν μάταιο. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *