Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες εξελίξεις από βδομάδα στην υπόθεση της Πάτρας (ΒΙΝΤΕΟ) 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς για την Τζωρτζίνα η κεταμίνη «μίλησε» εδώ και αρκετό διάστημα.

Αρχικά, ολοκληρώνονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις από τους δύο ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει να συντάξουν ένα πόρισμα για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Από τα ως τώρα ευρήματα θεωρείται πιθανό να κλείσει η υπόθεση με ασφυκτικό θάνατο για τα δύο άλλα παιδιά με την Αγγελική Νικολούλη να τονίζει πως αυτό «σημαίνει δολοφονία».

Στην αρχή της εκπομπής, δε, είχε προϊδεάσει λέγοντας ότι: «Θα πάμε στην υπόθεση αυτή καθ’ αυτή και όχι στο σίριαλ με πρωταγωνίστρια την κατηγορούμενη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις τοξικολογικές δεν αναμένεται να βρεθεί κάτι ύποπτο. Εγκληματική ενέργεια διαφαίνεται όμως στις ιστολογικές.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με τους ιατροδικαστές να καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Τέλος, και η ανακριτική διαδικασία οδεύει προς το τέλος για την υπόθεση της Τζωρτζίνας καθώς οι βασικοί μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει στις αρχές.