Φωτιά στο Λουτράκι: Μάχη πυροσβεστών να μην περάσει από την παλαιά εθνική οδό προς τα διυλιστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

φωτιά Λουτράκι

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο των δυνάμεων που επιχειρούν στο έδαφος και από αέρος. Από τη φωτιά κάηκαν σπίτια στο Άνω Καρβουνάρι.

Πλέον οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην περάσει η πυρκαγιά στο Καλαμάκι καθώς η περιοχή βρίσκεται πολύ κοντά στα διυλιστήρια της περιοχής.

Δείτε επίσης: Μια προσαγωγή για τη φωτιά στον Κουβαρά

Όπως φαίνεται στα βίντεο οι κάτοικοι της περιοχής δίνουν αγωνιώδεις προσπάθειες με την Πυροσβεστική προκειμένου να μην αφήσουν τις φλόγες να περάσουν από την εθνική οδό στην παλαιά εθνική οδό και από εκεί στον οικισμό.

Μάχη με τις φλόγες για να μην περάσει η φωτιά στο Καλαμάκι. Εικόνες από την Παλαιά Εθνική οδό (1)

Η φωτιά περνάει από την Παλαιά Εθνική Οδό στην Νέα (Λουτράκι)

Οι καπνοί στην περιοχή έχουν δημιουργήσει μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. Η φωτιά περί τις 18:30 πλησιάζει στην Εθνική Οδό την οποία έκλεισε νωρίτερα η Τροχαία και στα δύο ρεύματα, παράλληλα με το κλείσιμο και της παλαιάς εθνικής οδού.

Η εν λόγω απόφαση αφορούσε και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων έως τον κόμβο της Επιδαύρου, προχώρησε η Τροχαία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Φωτιά στο Λουτράκι (19)

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:

«Για προληπτικούς λόγους, κλειστό το τμήμα από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της πυρκαγιάς στο Λουτράκι».

Εν τω μεταξύ λίγο μετά τις 17:30 ελήφθη η απόφαση να κλείσει και η Παλαιά Εθνική Οδός με αποτέλεσμα όλοι οι οδηγοί να υποχρεωθούν σε αναστροφή προς Πάτρα και προς Αθήνα αντίστοιχα.

Πηγή: protothema.gr

Exit mobile version
%%footer%%