Φρίκη στην Ηλεία: Την βίαζε και την εξέδιδε συστηματικά σε άλλους άνδρες

Πρόστιμα κατάσχεση Θεσσαλονίκη

Ο δράστης συνελήφθη για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού

Γυναίκα στην Ηλεία βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια άντρα, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της, την εξέδιδε και τη βίαζε συστηματικά.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής στη Ηλεία, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, όπως αναφέρει το pelop.gr, ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας και απειλώντας την με επιστροφή στη χώρα της, προέβαινε συστηματικά στη γενετήσια εκμετάλλευσή της.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός άνδρας προγραμμάτιζε έναντι αμοιβής ερωτικά ραντεβού της παθούσας με άνδρες σε περιοχές της Ηλείας, όπου την μετέφερε με όχημα του και παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λάμβανε η αλλοδαπή ως αμοιβή.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο αλλοδαπός άνδρας εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της θέση και με απειλές την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του.

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί ήδη σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *