Φρίκη στην Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρδίτσα

Φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και από συγγενικό της πρόσωπο

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα.

Ειδικότερα, ακόμη μία υπόθεση φρίκης με θύμα ανήλικο κορίτσι βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Λακωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Live News», μία 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού τόσο από συγγενικό της πρόσωπο, όσο και από αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, το άτυχο κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η 13χρονη είχε μείνει έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας το παιδί του βιαστή της, όπως υποστηρίζει. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, κινήθηκαν υποψίες και η υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας.

Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται ο εφιάλτης που ζούσε η 13χρονη. Αρχικά, η ανήλικη κατήγγειλε ότι είχε βιαστεί από δύο αλλοδαπούς που ζούσαν σε χωριό της Λακωνίας. Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με το κορίτσι, αλλά υποστήριξαν ότι όλα έγιναν με την συναίνεσή της.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Τον Φεβρουάριο του 2023, όμως, η ανήλικη κατέθεσε εκ νέου στις δικαστικές αρχές και αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από συγγενή της, ο οποίος μάλιστα φέρεται να ήταν ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της ανήλικης φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο, όμως, αδίκημα.

Μετά την γέννα, η 13χρονη κατήγγειλε ότι φιλοξενήθηκε σε σπίτι άλλου συγγενικού της προσώπου στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, την βίαζε.