Φρίκη στο Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά να κάψει το σπίτι τους

Πυροσβεστική θερμάστρες σεισμός

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών κρατείται ο 48χρονος

Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο της 78χρονης, της οποίας το σπίτι πήρε φωτιά στο Παλαιό Φάληρο, καθώς ο γιος της ήταν αυτός που την σκότωσε και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι της.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, που ανασύρθηκε νεκρή από πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Διαβάστε επίσης
Παλαιό Φάληρο: Συγκλονίζει ο θάνατος της ηλικιωμένης που πήρε φωτιά το διαμέρισμα της – Προσήχθη ο γιος της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος δεν έχει ακόμη ομολογήσει την πράξη του ενώ η επικοινωνία μαζί του με τους αστυνομικούς είναι αρκετά «προβληματική». Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.