Φθιώτιδα: Σκότωσε τον συγκάτοικο του με μπαλτά ενώ κοιμόταν

δυστύχημα Πετράλωνα Πατήσια Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκη Βέροια Χαϊδάρι Αμάντα

Ομολόγησε και υπέδειξε το οικόπεδο όπου πέταξε τον μπαλτά

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κρύβεται σε σπιτάκι στην περιοχή του Μοδίου στη Φθιώτιδα ο 37χρονος από το Πακιστάν ο οποίος, περίμενε τον συμπατριώτη συγκάτοικο του να κοιμηθεί και τον χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι.

Δύο 24ωρα μετά το στυγερό έγκλημα στη Φθιώτιδα συνελήφθη ο 37χρονος, ο οποίος έπειτα ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους άνδρες της ΕΛΑΣ, το εγκαταλελειμμένο οικόπεδο όπου πέταξε τον μπαλτά, αναφέρει το LamiaReport.gr.

Τις επόμενες ώρες ο ο δράστης του φονικού αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Φθιώτιδα: Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, ξημερώματα της Πέμπτης (07/10), ο 37χρονος υπήκοος Πακιστάν χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν, τον συμπατριώτη συγκάτοικό του και εξαφανίστηκε.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία του – 60 συλλήψεις

Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ (06/10) παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές, πιθανότατα για τα μεροκάματα και ο 37χρονος δράστης περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τον σκοτώσει.

Τις εικόνες που ακολούθησαν, περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι άλλοι πέντε Πακιστανοί που διέμεναν στην ίδια καλύβα και κατονόμασαν τον δράστη.

Ο άτυχος 30χρονος που είχε βρεθεί βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *