Γέρακας: Οι δολοφόνοι παρακολουθούσαν τον 38χρονο λεπτά πριν την δολοφονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρίσκονταν όλοι σταματημένοι στο φανάρι

Βίντεο που δείχνει το λευκό βανάκι που οδηγούσαν οι δράστες της δολοφονίας του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικων στον Γέρακα, να τον παρακολουθεί λεπτά πριν την επίθεση, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr τα δύο οχήματα είναι σταματημένα σε ένα φανάρι. Μπροστά βρίσκεται η θηριώδης bmw του 38χρονου επιχειρηματίας ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε πολλές επενδύσεις στο χώρο των υγρών καυσίμων.

Λίγο πιο πίσω και σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων ακολουθεί το άσπρο βαν στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν τέσσερα άτομα. Μεταξύ των οχημάτων του θύματος και των δραστών παρεμβάλλονται ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Το θύμα ανυποψίαστο περιμένει στο κόκκινο φανάρι.

Οι δείκτες όπως βλέπεται και στο βίντεο δείχνουν 07:53 το πρωί του Σαββάτου λίγα λεπτά δηλαδή πριν οι δράστες γαζώσουν με τουλάχιστον 20 σφαίρες το θύμα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα, αλλά άφησε το DNA του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις το φανάρι θα ανάψει πράσινο ο επιχειρηματίας θα βάλει ταχύτητα θα πατήσει το γκάζι και το αυτοκίνητο του θα αρχίζει να κινείται. Το ίδιο θα συμβεί και με τους δράστες, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το χτύπημα τους.

Πρέπει το τελευταίο χρονικό διάστημα να είχαν γίνει η σκιά του 38χρονου επιχειρηματία και να τον παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα του. Από ότι φαίνεται είχαν χαρτογραφήσει το δρομολόγιο το οποίο ακολουθούσε για να πάει στο πρατήριο των υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα.

*Πηγή φωτογραφίας: enikos.gr