Για δεύτερη απολαυστική βραδιά στο ΟΑΚΑ οι Coldplay – Οι κανόνες για τη συναυλία

Coldplay

60.000 άτομα θα κατακλείσουν το στάδιο

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά έζησαν χθες οι φανς των Coldplay που βρέθηκαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες, τις ουρές κατά την είσοδο στο στάδιο, αλλά αποζημιώθηκαν από τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Βρετανοί ρόκερ. Το σκηνικό, η συμμετοχή του κόσμου στα τραγούδια, ακόμη και τα led βραχιολάκια που φωτίζονταν ρυθμικά δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό.

Οι 60.000 θεατές που αναμένονται και σήμερα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ σε συνθήκες που δεν θα διαφέρουν πολύ.

Ο δεκάλογος των συμβουλών από το συγκρότημα για τους θεατές -κάτι που βλέπουμε σπάνια από άλλα συγκροτήματα- ισχύει ακόμη.

Ξεχωρίζουν αυτές για την ώρα προσέλευσης: «Μην έλθετε πολύ νωρίς. Οι θύρες για την είσοδο στον χώρο θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα». Αλλά και αυτές για την ενδυμασία και την προστασία από τον ήλιο: «Φορέστε ελαφρά ρούχα. Φορέστε καπέλο. Μην φέρνετε πολύ μεγάλα αντικείμενα. Φορέστε αντηλιακό».

Δείτε επίσης: Coldplay: Δείτε βίντεο από το μοναδικό σόου στο ΟΑΚΑ – Εντυπωσιακές εικόνες

Καλούν ακόμη τους φαν να πάρουν μαζί τους νερό σε πλαστικό μπουκαλάκι που θα μπορούν να ξαναγεμίσουν και να ζητήσουν βοήθεια από το ιατρικό προσωπικό αν δεν αισθάνονται καλά. Και, βέβαια, «όχι πολύ αλκοόλ γιατί θα σας αφυδατώσει».

Οι πόρτες για τους θεατές άνοιξαν γύρω στις 17:00, περίπου τέσσερις ώρες πριν από τη συναυλία που αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 21:00. Το συγκρότημα ζητά από τους θεατές να προτιμήσουν τα μέσα μεταφοράς από το αυτοκίνητό τους.

Τι θα δούμε στη συναυλία

Η κινητική πίστα και τα χοροπηδητά των φαν στην αρένα θα ηλεκτροδοτούν την συναυλία των Coldplay, τα led βραχιόλια που θα μοιραστούν στους θεατές θα αναβοσβήνουν στο ρυθμό των τραγουδιών, μπάλες θα ίπτανται, κομφετί, πυροτεχνήματα, κούκλες και εξωγήινοι αναμένεται να δημιουργήσουν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα αγάπης και μηνύματα για την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι μια συναυλία για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, έχει διδακτικό χαρακτήρα και βέβαια τρομερή ενέργεια η οποία μεταφέρεται από το συγκρότημα στην αρένα και τις κερκίδες προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.

Τα μέλη του συγκροτήματος μας παρακαλούν, αντί για πλαστικά μπουκαλάκια, στη συναυλία να πάρουμε μαζί το παγούρι μας και να το γεμίσουμε με βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία και να προτιμήσουμε το μετρό αντί για το αυτοκίνητο. Επίσης μας συστήνουν να αποφύγουμε τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να έχουμε μόνο μικρά τσαντάκια.

Θα υπάρχει πλήρης προσβασιμότητα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής μέσω subpacks (ηλεκτρονικών γιλέκων) που θα προσφερθούν δωρεάν.

Σε μία από τις πιο κεντρικές εισόδους του σταδίου θα λειτουργεί ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο, στο οποίο όποιος θέλει μπορεί εκεί να ηρεμεί και να απομονωθεί από ήχους και πολυκοσμία, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κρις Μάρτιν ο οποίος φροντίζει να κάνει διαλογισμό κάθε πρωί.