Συγγενής Κασσελάκη: “Το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία και αυτός Νέα Δημοκρατία ψήφιζε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κασσελάκης

Τι είπε για τον εγγονό της

Το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ίδια ξεκίνησε αναφερόμενη στη συγγένεια που έχει με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «ο προππάπους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα».

Στη συνέχεια, η ίδια συνέχισε λέγοντας πως η οικογένεια Κασσελάκη «ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε, ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Η κ. Ελένη είπε πως δεν θα αλλάξει την ψήφο της, ακόμα και αν ο Στέφανος Κασσελάκης βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης κατά Βορίδη: "Οταν πρόκειται για την παρακολούθησή του μέσω Predator, σιωπή"

Αναφερόμενη στις φωτογραφίες με τον σύντροφό του, Τάιλερ, η συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε πως «επειδή και η εκκλησία το δέχεται, οι ορμόνες του τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια, μου αρέσει και η ευθύτητά του. Εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό, δεν είμαι γυναικούλα, αφού οι παπάδες το δέχονται. Αφού είναι η τύχη σου τέτοια, οι ορμόνες του είναι που υπερτερούν του θηλυκού γένους».

Τέλος, η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi