Γιάννης Καλλιάνος: O γιατρός του πατέρα του διαψεύδει ότι έλαβε φακελάκι με 500 ευρώ – “Εξωφρενικό ψεύδος”

Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του

Ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου διέψευσε τη δήλωση του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ πως πήρε χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ.

Μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, διέψευσε ότι δέχθηκε αυτήν την προσφορά και διαμήνυσε ότι «θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός προκειμένου να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

Δείτε επίσης: Απίστευτες καταγγελίες της μητέρας του Γ. Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε απλό δωμάτιο, έδωσα φακελάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Ο εντολέας μας, Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει –καρτερικά– τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη –ακραία– συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού.

Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς .Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».