Γιάννης Μάρκου: «Στην αρχή δεν καταλάβαινα – Νόμιζα ότι μου ρίχνει μπουνιές στα πόδια»

Για την επίθεση με τις 16 μαχαιριές που δέχθηκε έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη μίλησε για πρώτη φορά ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου.

Ο Γιάννης Μάρκου, που δέχθηκε 16 μαχαιριές από τη μια στιγμή στην άλλη, τονίζει πως όλα συνέβησαν για την σειρά στην καντίνα.

Τρεις εβδομάδες παρέμεινε στο νοσοκομείο ο επιχειρηματίας και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλο του για τη σωτήρια επέμβαση που έκανε μετά το περιστατικό. «Έβγαλε ο φίλος μου το φουλάρι που φόραγε, το δένω ψηλά μόνος μου, αν δεν είχα δέσει το φουλάρι, δεν θα ζούσα», είπε μιλώντας για τον φίλο του που τον βοήθησε άμεσα δένοντας με μαντίλι το μηρό του.

Αναφορικά με το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, ο Γιάννης Μάρκου περιγράφει: «Μας προσπέρασε και πήγε στο ταμείο… τον άγγιξα με το δάχτυλο στον ώμο και γύρισε θυμωμένος. Του είπα πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως πολλοί περιμένουμε τη σειρά μας. Άρχισε να με βρίζει με πολύ αισχρά λόγια… Όταν πήγα προς το αυτοκίνητό μου, τότε αυτός είχε γονατίσει, είχε βγάλει τα μαχαίρια, που δεν τα είδα εγώ, αλλά είδα τις κινήσεις που έκανε με τα χέρια του και λέω: “καλά αυτός τι μου κάνει;”».

Μιλώντας για τη στιγμή της επίθεσης ο Γιάννης Μάρκου λέει στον ΑΝΤ1: «Στην αρχή δεν καταλάβαινα, νόμιζα ότι μου ρίχνει κάποιες μπουνιές στα πόδια χωρίς ιδιαίτερη δύναμη…Είδα όμως τα αίματα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει, άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο».