Γιατί αυτοπυροβολήθηκε ο 16χρονος στο Παλαιό Φάληρο

Περιστέρι, Κιλκίς

Κάλεσε την αστυνομία μέσα από το μπάνιο του σπιτιού του

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Παλαιού Φαλήρου μετά την είδηση πως 16χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Ο 16χρονος στο Παλαιό Φάληρο φέρεται να έφτασε στην αυτοκτονία λόγω κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπιζε στην Ελλάδα καθώς είχε ψυχολογικά προβλήματα καθώς και αδυναμία να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή στη χώρα μας.

Η οικογένεια του 16χρονου είχε μετακομίσει πριν από ένα χρόνο στην Ελλάδα από την Ελβετία καθώς ο πατέρας είχε επιτελικό πόστο σε τράπεζα. Στο παιδί όμως φαίνεται πως του έλειπαν οι φίλοι και οι παρέες του και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο νεαρός παρακολουθούταν από ψυχολόγο ενώ μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας.

Τα τελευταία λόγια του

Ο 16χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star κλειδώθηκε στην τουαλέτα που βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, κάλεσε το 112 και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία: Κατέληξε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο του πατέρα του

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις του παιδιού, πριν στρέψει το 9αρι όπλο του πατέρα του στο κεφάλι του και αυτοπυροβοληθεί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που βρήκαν τον πατέρα του παιδιού έξω από την τουαλέτα. Έσπασαν την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και αντίκρισαν το παιδί με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε