Γιατρός διακινούσε ναρκωτικά με την κάλυψη 48χρονης στην Κοζάνη 

Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Κοζάνης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, συνέλαβε 59χρονο γιατρού, ο οποίος προμηθευόταν και διακινούσε ναρκωτικά με τη βοήθεια μιας 48χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός της ΟΠΚΕ Κοζάνης, που ήταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, εντόπισε τον 59χρονο γιατρό να παραλαμβάνει από την 48χρονη ναρκωτικά και συγκεκριμένα ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων και ναρκωτική ουσία (shisha) βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ, όπου και τους συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός των παραπάνω ναρκωτικών, επιπλέον ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων, ψευδή ιατρική συνταγή χορήγησης ψυχοτρόπων φαρμάκων, 56 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και θήκη καπνού με υπολείμματα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Σε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου γιατρού βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο γιατρός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, συνταγογράφησε ψευδή ιατρική συνταγή, ώστε η 48χρονη να προμηθευτεί ψυχοτρόπες ουσίες, ενώ στο παρελθόν έχει εκδώσει κι άλλες ψευδείς ιατρικές συνταγές.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.