Γιώργος Καραϊβάζ: “Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα δύο χρόνια”, λέει η μητέρα του

Η μητέρα του Γιώργου Καραιβάζ Παναγιώτα σχολίασε τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του.

«Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα δύο χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου», είπε αρχικά στην εκπομπή Live News.

Δείτε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες

Στην συνέχεια η κα. Παναγιώτα ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, χαρακτηριστικά της έλεγε «μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη».

«Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν το κατάφερε».

«Η δολοφονία είχε σχέση με την φύση της δουλειάς του»

Σε δηλώσεις της η Στάθα Αλεξανδροπούλου, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ τόνισε «για έμενα η δολοφονία είχε σχέση με την φύση της δουλειάς του».

«Εμένα δεν μου αλλάζουν κάτι αυτά τα στοιχεία. Ήταν δεδομένο ότι η δολοφονία του Γιώργου ήταν από επαγγελματίες. Την έρευνα στην αφήνω στις αρχές. Δεν κάνω καμία προσωπική έρευνα. Για έμενα η δολοφονία του Γιώργου είχε σχέση με την φύση της δουλειάς του».

Και τόνισε ότι για την ίδια αυτό που την νοιάζει είναι ότι έφυγε ο σύζυγός της.

«Επειδή με το οργανωμένο έγκλημα υπήρχε μία σκιά στην Ελλάδα στα προηγούμενα χρόνια, σε αυτή την περίπτωση έχουμε μία θεσμική δολοφονία ενός εργάτη του Τύπου. Είναι μία θλιβερή σκιά αυτή που υπήρχε στην Ελλάδα, ότι δηλαδή αν τολμήσει κάποιος να πει κάτι θα έχει την τύχη του Καραϊβάζ», υπογράμμισε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Καταλήγοντας, η Στάθα Αλεξανδροπούλου, τόνισε ότι η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα πρέπει να προστατευθεί.