Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα από την ημέρα της άγριας δολοφονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Καραϊβάζ δημοσιογράφος δολοφονία

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέα ντοκουμέντα με τις κινήσεις των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, όπου διακρίνονται τόσο το κλειστό φορτηγάκι της εταιρείας καθαρισμού όσο και το σκούτερ των δολοφόνων.

Τα δύο οχήματα διακρίνονται να κινούνται παράλληλα στην οδό Μεγίστης και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 24 λεπτά πριν από την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το σκούτερ, με έναν αναβάτη, φαίνεται να εποπτεύει την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μεγίστης, Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παράλληλα σχεδόν με το φορτηγάκι, ή με διαφορά περίπου 55 δευτερόλεπτων την συγκεκριμένη ημέρα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό Προξενείο

Λίγο αργότερα, υπάρχει ένα κενό θέασης περίπου μιας ώρας, καθώς εμφανίζονται και τα δύο στις 13:00 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, και στη συνέχεια στις 14:15, δηλαδή σχεδόν πέντε λεπτά πριν από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίζεται και ο συνεπιβάτης πάνω στο σκούτερ.

Μετά τη δολοφονία, φαίνεται μια απόσταση 400 μέτρων οπού κινούνται σχεδόν παράλληλα, με διαφορά δευτερολέπτων, οπού φαίνεται να αποβιβάζεται ο συνεπιβάτης και δολοφόνος του δημοσιογράφου.

Πηγή: enikos.gr